25 OKT 2019: Weerwolven – een geïmproviseerd theaterstuk

Gepubliceerd door admin op

Leeuwarder Courant ****: “Man met Snor heeft een vermakelijk en kansrijk concept te pakken met Weerwolven”.

RESERVEER NU JE KAARTEN

Wakkerdam is een vreedzaam dorpje met simpele mensen. Het leven is goed en iedereen is gelukkig. Geen wolkje aan de lucht toch? FOUT! Een vloek treft Wakkerdam; de weerwolven roeren zich en maken elke nacht slachtoffers. Jij bent nodig! Help de inwoners om de weerwolven te ontmaskeren, zodat de rust kan wederkeren. Wees zeker van je zaak, want voor je het weet, gooi je een onschuldige burger op de brandstapel. Dus poets je hooivork en ontsteek je fakkel; het is tijd voor de jacht!

Weerwolven is een komische geïmproviseerde theatervoorstelling, waarbij het publiek invloed heeft op het verloop van het verhaal. Hoe ziet het dorp eruit? Jij bepaalt. Verdenk je een karakter van weerwolverij? Op de brandstapel ermee! Maar kies wijs, want voor je het weet, nemen de weerwolven het dorp over en is het jouw schuld.

Na de uitverkochte première van 9 maart 2019 en een viersterrenrecensie in de Leeuwarder Courant, daalt de weerwolvenvloek andermaal neer in Leeuwarden. Improvisatietheatergezelschap Man met Snor nodigt weer een sterrencast uit van ervaren improvisatie-acteurs uit het hele land. Uiteraard doen de Snorren zelf ook mee. Het idee werd ontwikkeld door Sytse Wilman, naar het bekende gezelschapsspel ‘De Weerwolven van Wakkerdam’ van 999 Games.